Victorian Canvass - Only Two Hearts

Så vackert

Det finns så mycket vacker musik och det är så underbart att det finns så många vackra instrument, något som jag tycker är så otroligt vackert är piano. Det är ett så vackert instrument och något som jag verkligen tycker om att lyssna till men även ett instrument som jag skulle vilja kunna spela, det vore verkligen kul. 
Det är så fint i sig själv att man inte behöver ha något annat instrument som tillägg nej det räcker gott och väl med att bara lyssna på pianot.

Finns så mycket fin musik

Ja det finns så mycket vacker musik och det är ju underbart att det är på det viset och att man kan lära känna så mycket fin musik. Det ger en olika sinnes stämningar och det är något som verkligen är härligt. Man kan bli glad och man kan bli ledsen eller lycklig eller något annat. Ja det finns så mycket härlig musik att lyssna till som gör att det väcker en hel del olika känslor inom en.
Och det är ju härligt att musik kan göra det och att det finns så mycket att välja på. Och att då sen få kunna skapa sådan musik måste vara helt fantastiskt tycker jag.
Det är något som jag verkligen skulle vilja kunna, får se om man kan ta sig den tiden någon gång fram över och se till att lära mig lite mer och det så att man själv kan få vara med att skapa lite härlig musik. Ja det vore verkligen underbart och något som jag gärna skulle vilja göra.
Det får bli ett mål längre fram och något som man får se till att ta sig tid till att göra. För det krävs tid för att lära sig spela ett instrument och om man ska bli bra på det så kröns det ännu mer.